4 Nov 2011

27 Cara Lelaki Hendak Mulakan Zina Terhadap Seorang Wanita


Berikut merupakan ayat manis lelaki untuk melakukan zina atau dengan kata kasarnya lelaki yang mahu ajak buat seks dengan wanita. 

1. Salam. Boleh saya kenal awak ? Saya tertarik dengan perwatakan sopan awak. Dah lama saya perhatikn awak. Awak budak baik dan saya tertarik la dengan tudung labuh awak. Saya harap kita boleh berkenalan.. ukhuwah fillah orang kate.. saya tak terrer sangat arab ni…

2. Terima kasih kerana menerima saya. Saya akan cuba sedaya upaya saya menjaga awak dan mengikut syariat. Saya tau saya bukan baik sangat, tapi demi Allah, saya cuba buat yang terbaik untuk awak…

3. Ingat tau , jaga aurat elok-elok.. jangan bagi org lain nmpk..kuar ngan kwn2 tau.. jgn sorg2..blk contact sy ek..sy doakan awk selalu..

4. Awak , kenape tak contact saya. Saya risau awak keluar lama2.. ye.. memang saya takde hak pun.. saya tau saya percaya awak,, tapi saya tak tau la nak kata Macam mana. Kite selalu nampk dari jauh je ek. Tapi saya rasa awak macam dekat je dengan saya. Mungkin ini orang kate cinta kot,, wak.. awk cinta saya tak ? taknak bagitau.. tapi saya tau awak cinta saya..awak dah malu nak jalan tmpat saya lepak sebab malukan? kih3.. tenkiu.. i love you too..

5. Awak,, selain family,, Allah dan rasulnyer.. awak sayang sape ek? Sape saya dalam hati awak ?

6. Awak awak.. dari kawan kite just panggil saya awak je.. macam tak special pulak diri saya untuk awak. saya teringin jugak nak jadi macam member2 saya. Panggil sayang.. boleh ke? Awak panggil saya bi ek? Rasa macam baby sket. tak salah kan.. just panggilan je..thanks sayang.. love you… ..

7. Yang. kekadang bi tengok sayang ni macam tak percaya bi jer. Yela, bi just tanya sayang pakai apa je kan .. tq ek bagitau,, makin dalam pulak rindu kat sayang ni… hihihi..

8. Yang bi nak sayang tau,, sayanglah segalanya untuk bi,, sayang la pemberi semangat untuk bi… yang.,, bi harap bi dengan sayang takde rahsia lagi ek.. jangan risau.. inikan membuktikan bi caring.. so jangan risau..k ..yeye. . bi janji akan jaga rahsia kite.. just message je kan.. love u.. papai.. mmuahh!

9. Sayang.. dah lama kite message,, boleh kite jumpa tak? ye.. ayang bawak la kawan-kawan k.. tenkiu yunk! i love u…

10. Thanks panggil bi dengan panggilan abang.. abang tunggu lame da.. abang tau.. kite tak boleh pakse dalam hubungan.. la iqra hafiddin.. hehe. . sikit-sikit je.. kih3..

11. Hi sayang,, buat apa tu? Nak cakap sikit.. nape sayang bawak satu battalion nak jumpa abang?… sayang tak percaya kat abang eh.. huhu..

12. Sayang..kite jumpe kay?.. abang suka sayang pakai tudung yang abang beli tu.. cam wardina pulak tengok.. bukan sayang tak cantik.. just nampk makin cantik la.. nipis sikit je.. nanti jumpa nanti sayang bawak sorang dah la k..

13. Sayang..abang sorry dengan apa jadi tadi.. abang tersentuh jari sayang tadi.. betul jugak cakap sayang eh,, tersentuh takpe.. TER.. hehe.. makin tebal la pulak cinta abang kat sayang..

14. Thanks jumpa tadi,, sayang cantik la.. Ololo.. abang romantik sikit pun salah ke ? Suke abang romantik ek? Hehe.. Eh,, tadi jumpa abang dah berani tenung abang ek.. hoho.. tengok tadi kawan sayang macam suke kat kawan abang je.. senang la kita jumpa lepas ni.. tengok.. Allah memberkati hubungan kite.. sayang solat dah ke? Doakan abang skali ek..miss you..

15. sayang.. just nak tanya.. sayang cinta bagi berapa percent ? Apa tandanya eh? 50% je… huhu.. yang. . just nak tanya.. rambut sayang panjang tak ? just thinking of you at the moment.

16. Tadi terbeli tudung pendek. yang abang bagi dekat sayang tu.. sayang.. bagi la gambar sayang special untuk abang yang pakai tudung tadi tu.. Cantik nye sayang.. gambar ni nak wat wallpaper handphone dengan komputer abang lah..

17. Yang.. sayang cintakan abang berapa percent ? Sepenuh hati Thanks sayang.. love u too.. abang janji,, abang akan jaga sayang baik2 dan takkan tinggalkan sayang…

18. Sayang.. dah lame kita couple kan.. takkan abang pegang tangan pun nak marah.. Sayangkan milik abang.. Thank for being understanding. .

19. Sayang kata Sayang cintakan abang sepenuh hati.. kalau gitu.. apa buktinya Sayang cintakan abang ?


SELEPAS ITU BERMULALAH ZINA YANG SEBENAR…

20. Huh! sayang mengandung ? tahu kat ne… cuba check balik dengan doktor… takkkan sekali buat dah mengandung, check balik ok..


21. Huh!.. betul la sayang mengandung ni ?? sayang,, untuk kebaikan kita berdua,, lebih baik sayang gugurkan kandungan tu.. gugurkan k..

22. Kenapa pulak taknak ? tak berdosa la kalau bunuh benda yang masih tak bernyawa, gugurkan ajelah!! jangan buat masalah boleh tak!!

23. Tak sakitlah!!! nape manje sangat ni! takkan benda mudah macam tu pun tak boleh buat..

24. Sorry sayang, abang tak boleh temankan sayang ke klinik tu,, abang malu kalau terserempak dengan family or member, malu la abang kalau dia orang nampak abang bawak sayang dengan perut sayang yang besar tu..

25. Ape!! RM 5,000?? kau yang mengandung… kau cari sendiri la duit nak gugurkan anak tu.. bukan masalah aku .. lantak kau la … bukan masalah aku jugak keluarga kau pulau kau.. kau tu yang bodoh !! kau ingat kau tu cantik sgt?? aku dah tak ingin kat kau !! pergi mampos!

26. Jangan call atau message lagi boleh tak ?!.. aku sibuk.  takde masa nak layan kau!…

27.(Terputus hubungan)
*wanita itu mati akibat kegagalan proses penguguran..

*si lelaki mencari mangsa baru dan kejadian terus berulang..


27 cara lelaki nak mulakan zina 2

kongsikan kisah ini kepada semua wanita diluar sana. terutamanya remaja perempuan. semoga maklumat ini berguna dan menjadi peringatan kepada kaum wanita supaya sentiasa berwaspada ketika bercinta

18 komentar

tidak.....jgn la jadi kat aq....amin...

oo berkait rupanya
dah macam cerita dah
hmm betul ni
biasa dah tengok mesej2 geli ni
t.kasih share

KURANG AJAR. Ni bukan lelaki. Ni jantan tak ingat mati

laki cmnie elok pegi mampos la!!
Wat semak ats bumi nie jek!!

100% betul!!!! but laki and pompuan dua2 gatal... padan muka

lelaki menggoda, perempuan terg0da. beng0ng!

jgn salahkan laki je.pompuan pun same je,klu dah gatal tu,due2 same

sigh.... nvr thought tht guy like this exist in reality...

26/27 setuju, saya beranggapan bhw perkara no. 2 adalah sbg suatu yg sgt umum dan hanya stereotype shj yg beranggapan buruk.

Lelaki memang x berhati perut btllh ... mula2 pgng tngn lps tu ape plk ????

sama2 tau benda tu syurga dunia...apa lagi...

subhanallah.. mohan dijaukan dari berlaku terhadap diriku.. amin

eeww gross.,, kalau ak jd pmpuan tu dh lme dh ak bg pelmpang kt jantan tu.,mlebih-lebih mnjenye., Apa!? pggil bi? ape die ingat die tu cntikkk sgt!! haha... :p

hak2 nakal nguh..."ape!!!!?? rm5000!!!??kau yg mengandung kau cari sndiri lah duit...."

peerrgghh..ko mmlukan kaum llki dowh... antu ko.. kalau la aku..aku ajak kahwin trus...

klu tpuk sblah tgn x bnyi...

Subhanallah. teruk gila laki tu. kurang ajar. Semoga diri ini dijauhkan daripada bersikap begitu.

Pergh.. nasib baik aku jenis kurg layan pompuan, tp bkn mksd aku gay.. ade sbb knape. Tp apepon aku selamat, pompuan pon slamat, xlh maruah tcemar n xmenyusahkn org lain alhamdulillah.


EmoticonEmoticon